Alene i jula?

Jeg vet at mange er alene i jula! Derfor ønsker jeg at dere skal få muligheten til å dra bort å feire jul sammen med andre single. Kanskje dette blir en ny og glad tradisjon for deg som kanskje ikke er så glad i jula?
Jeg har ikke egne barn, så jeg er ikke så tradisjonsbundet i jula, selv om jula med min familie og mine tantebarn er fantastisk, så er jeg så heldig at jeg ser dem resten av året!

Jeg hadde med meg 15 personer til Hovden på julefeiring i fjor! Var litt spent på om det ville bli rart, men det gikk over all forventning. Til og med jeg kosa meg så at jeg klarte se på bildene fra hele familien hjemme uten å begynne å grine! LER! 🙂

Jeg hadde leid en lavvo og laget masse deilig spekemat og koldtbord.
Maten på Hovden var bare helt nydelig, og utrolig for et vinterlandsskap har jeg ikke sett maken til.
Jeg håper at mange har lyst å være med å feire jul på Radisson Blu på Lillehammer. Hotellet har basseng og trimrom, bar, og en fantastisk mat. Var på julebord der i fjor, og jeg har aldri sett så fin mat før, og jeg har jobbet mye med mat.

Da har dere tilbudet og jeg håper de fleste forstår at det fins mange herlige folk som sitter alene i jula av forskjellige årsaker, og at det er mye bedre at vi har det hyggelig sammen, enn å sitte alene!

Vi ses!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *