Endelig er Singelturer stuerent og i vinden!

Folk er lei av nettet. Av useriøsiteten og det overfladiske som følger med. Folk som ghoster deg, slutter å kontakte deg selv etter koselige samtaler, ja kanskje de til og med ikke møter opp på avtalt date. Du kan ha flaks å finne nåla i høystakken på nett, men de negative opplevelsene bidrar til å gjøre deg mer mistroisk og skeptisk.

 

Singelturer er det nye hippe! Nå blir du ikke sett på som desperat lenger ved å delta, og folk syns faktisk det er kult at du tørr å være med. Men hvorfor skal vi ikke tørre? La oss snakke litt om hva som kan være årsaken til at noen føler ubehag. Største delen er mangel på kontroll. Du vet ikke hvem som er der, og hvordan de er. Du vet ikke hva opplegget går ut på, fordi du ikke har vært med før. Jeg hører ofte: «Dette var ikke noe å grue seg til», «jeg følte meg så inkludert», «folk var så koselige», «dette var gøy», «jeg vil forbli singel så jeg kan være med igjen».

 

Jeg vil faktisk påstå at Singelturer er litt vanedannende. Den godfølelsen du får etter en helg eller en uke i syden med masse nye folk og positivitet gir deg livsglede som du lever på lenge. Du får nye venner. Etter du har gått ut av komfortsona første gangen så blir det mye lettere neste gang, og kanskje møter du igjen noen fra sist tur. Dessuten øker det selvtilliten å gjøre noe man er litt redd for. Det øker også selvtilliten å bli akseptert og godtatt for den du er. På Singeltur har du helt blanke ark og kan selv velge å dele det du ønsker. Med andre ord, du kan være deg selv. På godt og vondt. Alle har sin historie. Noen er heldig og finner kjærligheten også, selv om dating ikke er en del av vårt konsept. Det er naturlig at det oppstår søt musikk når likesinnende møtes. Likevel elsker våre kunder at det er en reiseklubb, uten noe press. Dette gjør at det ikke er kleint på våre turer, og folk har lagt forventningene hjemme. Selvsagt er det noen som håper å treffe noen koselige folk, og det er helt greit. Det ønsker får man oppfylt, men om det er langvarig vet man jo aldri. Det som er fint er at man slipper alle skuffelsene som følger med nettdating.

 

Konseptet er genialt, og vi har det helt topp. Ser ofte når jeg annonserer at folk tagger hverandre, og da svarer folk ofte med hahaha, eller teite ting. Det tyder på at de ikke vet konseptet, og de forbinder Singelturer med sjekking. Singel Tur betyr bare at du reiser alene på tur, men sammen med andre. Det er en fantastisk måte å reise på. Hvem har ikke opplevd å være på ferie med noen som feks vil feste hele natta? Eller står opp grytidlig når du vil sove? Eller man krangler litt fordi man vil helt forskjellige ting? Hva kan være mer deilig enn å reise alene på ferie, men ha en gjeng på 50 stykker å være sammen – OM du vil. Så du kan spise med oss på kveldene, og du kan ligge på stranden med en bok alene hele dagen. Folk er som regel ganske sosiale og har det så gøy at de ikke vil gå glipp av noe. Man får en overdose av endorfiner. Sol og varme i idylliske omgivelser gjør også sitt. Å reise alene på ferie er helt TOPP! Anbefaler deg å prøve. Du kan nå holde av en sydentur i sommer til over jul. Begynner å bli ganske fullt allerede.

 

Det har tatt meg 9 år å få folk til å skjønne at Singelturer er kult og at man trygt kan fortelle til vennene sine at man har vært på tur. Det er en glede for meg å se alle som nå tørr å skrive på facebook at de har vært på www.singelturer.no, og samtidig forteller hvor fint det var og deler flotte bilder. Folk begynner å skjønne konseptet, og at folk storkoser seg. Derfor har vi sjeldent under 60 påmeldte på våre arrangementer. På nyttårsaften er det forventet 200 stykker, så sikre deg en plass der snarest. Det gjør du på vår hjemmeside: www.singelturer.no

 

I tillegg tilbyr vi eget rom til alle som ønsker reise på tur. Dette gjør turene intrigefritt, folk er uthvilte og koser seg. Våre priser er fortsatt for en singel lommebok, selv om du boltrer deg på et dobbeltrom alene.

 

Det er voksne folk på våre turer, men noen ganger folk i 30 årene og de storkoser seg. Det er spennende med et spekter av mennesker i alle aldre. Det er aldri et tema på våre turer. Alle er velkommen, og hva gjør det vel deg om det er 30 stk som er 60 år, om du har 50 stk på 50 år, eller 40 på 40 år. Det er nok folk! Vi jobber hardt med å få det greit fordelt og også få med mannfolkene. Vi har bra med menn på arrangementer i Norge, men trenger flere på sydenturene. Det blir bra dynamikk i gruppen med godt fordelt, så selv om dette ikke er en sjekkeklubb så ønsker vi få en viss balanse. Derfor ser dere i blant at jeg roper litt ekstra: «Vi trenger menn!» Så er du mann og leser dette nå så vet du at det ikke er overtall av menn på turene våre. Noen menn tror faktisk det.

 

Ut av Singelturer har det kommet evighet vennskapsbånd, gode venner, morsomme ferier, mye latter, noen babyer, flere samboerpar, mange glade hjerter, og noen såra sjeler. Det følger med når man legger hjertet sitt ut der.

Så er du en av de som sitter hjemme og syns litt synd på deg selv? Da er det påtide å ta tak, og teste oss ut. Legg bort alle fordommer om hva dette er og møt opp med et åpent sinn.
Vil også fortelle litt om julefeiringen. Der også skjer det at folk har fordommer om hva er det slags folk som er der i jula, er det bare raringer. NEI, det er ikke raringer. Det er skjønne flotte folk i alle aldre som skal feire jul sammen med oss. Jeg har møtt flere av de før, og de er fantastiske. Jeg gleder meg til singelfeiring, med dans med Mr Ray, en tur i Spikersuppa, og deilig julemiddag og pianobar på julaften. Så ikke sitt hjemme alene når du ikke må. Det koster kun 790,- å være sammen med oss på julaften. Her finner du påmelding til juleturen: www.singelturer.no

 

 

Jeg vil takke alle som deltar på Singeltur og gjør dette til et fantastisk konsept. Så gleder jeg meg å treffe alle dere nye som har meldt dere på nyttårsfesten.

 

Ønsker deg en god og fredelig jul! <3

 

Klem fra Lisbeth!

3 Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *