FAQ

Hva går konseptet ut på?

Singelturer er hovedsakelig en reiseklubb for mennesker som ønsker utvide sine nettverk og ønsker å reise på egenhånd, uten å måtte forholde seg til andre, og i tillegg ha noen å gjøre ting med. Det er lagt opp til felles middager og utflukter, og man velger selv hva man ønsker delta på. Alt er frivillig og man kan ligge alene på stranden hele dagen og være med ut å spise på kveldene. Du velger selv aktivitetsnivået, og har ingen rapporteringsplikt på hva du ønsker fylle ferien din med. Vi har turer i alle høytider og ferier, tider hvor mange syns det er kjedelig å være alene. Noen forveksler Singelturer som en sjekkeklubb, men det er ikke fokus på våre turer, så det er ikke kleint. De fleste kjenner til konseptet nå og gruer seg ikke til å bli med på tur. Mange finner derimot kjærligheten, da det er naturlig i hyggelig lag når man møter mange mennesker.

Hvem er deltagere?

Det er hovedsakelig godt voksne mennesker, men vi har hovedsaklig mennesker mellom 45-65 år. Fordi dette er en reiseklubb har vi ikke fokus på alder. Vi ser på våre turer, at både unge og eldre koser seg godt sammen uten at noen tenker på alder. Vi har det siste året fått stadig flere menn som faste kunder.

Er alle single?

I hovedsak er de fleste single. Men alle kan delta uansett sivil status. Fordi: Noen kan ha en partner som nekter fly, jobber i Nordsjøen, eller av andre grunner ikke kan reise. Siden vi er en reiseklubb som handler om å inkludere andre i sosiale lag, så kan alle som ønsker være med, men det er single folk som benytter seg av Singelturer. Det hender jo at noen finner hverandre omtrent på flyet, og vil da oppføre seg som et par på turen, uten at det plager noen.

Hva skjer om man får en partner før et arrangement?

Dette er en reiseklubb hvor sivilstatus ikke er viktig. Får du en partner før bestilt sydentur, kan du ta med din partner. Du velger selv om dere tar egenferie, eller ønsker delta på middager med gruppen.

Hvilke rettigheter har man som reisende?

Solheim Event og Reiser AS er medlem av Reisegarantifondet og du er garantert å få pengene dine igjen om vi skulle gå konkurs. Du kan derfor trygt bestille din tur med oss.

Er Singelturer med av Reisegarantifondet?

Ja, det er ikke lov å selge pakketurer uten å være registrert i RGF. Det er for din sikkerhet.

Kan man ha med dyr på arrangementene?

På noen hoteller kan du det. På våre hytteturer lar det seg sjeldent gjøre, da vi tar hensyn til allergier. Er du usikker, så spør oss.

Blir det røyket innendørs?

Nei.

Hva må man ha med seg på tur?

Du får all informasjon du trenger tilpasset hver tur.

Er det mange faste deltagere?

Singelturer har mange faste kunder, men det er alltid ca 50% med nye folk på hver tur. Mange tror at det er gjenger og klikker på turene, men alle blir uansett lett inkludert i gjengen.

Får man fullt program og informasjon om turen før avreise?

2 uker før avreise på sydenturer får du fullt program om reisen.

Hvorfor får man ikke se de andre påmeldte?

Personvern. Mange av våre påmeldte er heller ikke på facebook og vi kan ikke vise bilder av våre påmeldte. Vi ønsker heller ikke at det skal være fokus på utseende, og at folk fokuserer på at de møter hyggelige mennesker.

Er det alltid en reiseleder på turene?

Ja. Alltid lett å få tak i reiseleder på våre turer. De har faste tider hvor de møter opp, dette gis info om i programmet.

Hvordan kommer man seg til arrangementene?

Som oftest kommer man seg til arrangementene selv, men det blir opprettet gruppe på Facebook for påmeldte og da kan man avtale samkjøring. Mange velger denne løsningen, kjører selv, eller tar tog/buss.

Når er man påmeldt?

Noen tror at de er påmeldte ved å trykke JA på facebook at man deltar på et arrangement. Du er kun påmeldt ved å ta kontakt med singelturer.no – Solheim Event og Reiser AS sin hjemmeside, og melde deg på via arrangementet du ønsker delta på. Du vil da få bekreftelse at påmeldingen er mottatt, og du vil motta faktura via e-post. Derfor viktig at du skriver riktig e-postadresse når du melder deg på.

Må man være medlem?

Vi har ikke medlemskap i Singelturer. Man bare melder seg på ønsket arrangement.