God jul fra meg og Singelturer!

Jeg vil ønske dere alle en riktig god jul og et godt nyttår. I morgen drar jeg til Lillehammer for å feire jul med omtrent 20 stk. Jeg gleder meg faktisk. Grunnen til at jeg sier faktisk er fordi jeg pleier ikke ha noe særlig julefeeling, og jeg har fantastisk familie med herlige barn jeg kunne vært sammen med, men mange er alene i jula, og da vil jeg gjøre dette til en tradisjon for dem som er alene. Jeg håper at flere vil være med etterhvert og skjønner at det ikke er skamfullt å være alene i julen, for mange er det.

Det kan også være utrolig deilig å slippe å styre så til jul! Bare reise bort, bo på hotell, komme til dekket bord og nydelig mat. Å i tillegg ha godt selskap, hvor man kan være seg selv, uten at det er familietragedier inne i bilde. Det er også mange som gruer seg til jul fordi det føler seg tvunget til å være sammen med mennesker de ikke har lyst å være sammen med, og piner seg gjennom julemiddagen. Sånn bør det ikke være og alle bør få gjøre/feire jul akkurat slik man ønsker. Men samvittigheten er stor hos mange!

Gjør det beste ut av julen folkens, og ikke drikk for mye om dere har barn i nærheten. Det kan være nok til at de gruer seg til jul resten av livet. Det er dere som lager de gode minnene.

Ta vare på de du er glade i, for plutselig en jul sitter man og mangler noen! Vi lever ikke evig, så lag fred med de du kan! Det koster så lite og betyr så mye. For både deg og de det gjelder. Å noen er det ikke mulig å lage fred med, og de må man bare leve uten. Sånn er livet.

Julen bringer frem mange minner og mye savn hos mange! Jeg merker at givergleden er stor, og medmenneskeligheten også, men jeg merker også at facebook er fullt av hatstatuser om vår nye landsmenn. Vær litt bevisst på hva du sender ut, og hva du lærer dine barn. Ja, det er mange som ikke skulle vært her og vi har noen bekymringer, men jeg har tro på at dette vil det bli ryddet opp i! Ber dere huske de som virkelig trenger det, og sett dere inn i situasjonen til de som faktisk er traumatisert etter krig. Tenk å komme til et land hvor alle nordmenn hater utlendinger. Hadde det vært noe hyggelig for deg å komme på ferie et sted hvor de hater deg?
Vi må slutte med det der! Snarest! Det fins ikke sjarmerende. Å man er veiledere for sine barn.

Med dette sier jeg god jul til deg og dine! Håper den blir riktig så fin, selv om vi har grønt gress! LER! Det er litt pussig, men må innrømme jeg liker å ikke fryse, skrape bilen, skli på glatta, og kaos i trafikken. Håper det er litt snø i Lillehammer, så jeg får to dager med litt julefølelse.

Ha et strålende 2016. Noe sier meg at det vil være et år som blir godt for flere av oss, da jeg vet at mange har hatt mye utfordringer de siste årene. Ting må snu, og jeg tror vi er der nå! <3

Juleklem, Lisbeth!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *