Helsetur og kurs, Sozopol 18-25 mai 2019!

Kropp og sjel henger sammen, og da er det viktig å styrke alle ledd for å bli din beste versjon. Det er ikke alltid så lett å gjøre endringer om man føler man er nede for telling, eller har mislyktes flere ganger før. Kanskje du føler at du ikke har energi eller er frisk nok til å ta tak eller sette deg inn i de tusen rådene som fins der ute. Vi gir deg hele oppskrifta på en ny og bedre livsstil på en uke i varmere strøk. Vi besøker fiskelandsbyen Sozopol før sesongen med hensikt. Da er det stille og rolig og sent nok uti mai til at solen varmer godt. Har du en stressene hverdag eller bare føler deg utladet er dette turen du burde være med på.
Her har vi lagt alt til rette for at du skal komme til hektene, glad, brun,  motivert og fornyet. En skikkelig kickstart som kan endre ditt liv. Det er opp til deg, men vi gir deg hele pakken. Kosthold, sykdommer, mental tankegang, motivasjon, ro, stillhet, yoga og trening.

 

Vi bor på Green Life resort som er leilighetskompleks med flere bassenger, butikker og restauranter. Ikke alt vil være åpent så tidlig i sesongen, men har vi ett basseng, trenger vi ikke alle 7.
Det er 3 km inn til vakre Sozopol. Altså fullt mulig å gå seg en tur.

 

Hvem passer denne turen for: 
– vil ha mer energi, livsglede og en sunnere livsstil
– trenger ro og stillhet, lære yoga og mindfulness
– ønsker lære mer om mat
– ønsker bli friskere og lettere
– ønsker en sterk mental helse
– motivasjon til å endre livsstil
– egentid, sol og varme
– stoffskifteproblemer, binyretretthet og lite energi

 

Du velger selv hva du ønsker delta på utfra programmet på turen.

Det vil bli tid til å slappe av med en bok, sole seg, spise god mat og ta et glass vin.

 

Vi er stolt av teamet vi har satt sammen. Utrolig dyktige mennesker. Vær den som tar affære nå, og ikke sitter og angrer når du ser på nett hvor bra dette var i etterkant. Det er ikke sikkert vi kan tilby denne turen med disse menneskene på nytt. Slå til nå! Prisen går opp 1000 kr 1 februar.
Dette er den billigste helseturen på markedet. Du bor i eget rom og fly er inkludert i prisen.

 

Oddveig Myhre:
Bachelor in Science (BS) i Mikrobiology fra San Diego State University og en Master of Science (MS) fra Arizona State University i Nevrologisk Immunologi.  I Desember 2005 var hun ferdig utdannet som Naturopathic Medical Doctor (NMD) fra Southwest College of Naturopathic Medicine and Health Sciences i Tempe, Arizona. Hun har jobbet sammen med mange legespesialister, kiropraktorer, homopater, og naturleger for å få mest mulig erfaring og hun har også drevet et eget legesenter som spesialist i nevrologisk immunology.  Hun har sammen med en kollega, skrevet fire skolebøker innenfor Naturmedisin og har også forelest i endokrinologi, immunologi, miljøsykdommer og nevrologi i flere anledninger.

 

I januar 2012, begynte hun på Chatham University i Pittsburgh for å ta en Masters i Food Studies (MA) hovedsaklig for å finne ut av hvorfor så mange av hennes pasienter hadde så mye problemer med mat. Målet var å få en bedre forståelse for hva vi har gjort med maten som gjør at så mange får mat intoleranser. I August 2014 forsvarte hun sin Masters  og i September 2014 flyttet hun tilbake til Norge etter å ha bodd i USA i 22 år. Mens hun har ventet på at Norge skal akspetere hennes mange utdannelser, har hun holdt foredrag for foreninger og lokale organisasjoner, samtidig som hun har flere bokprosjekter på gang. Hun har fått godkjenning hos Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon og jobber som Naturterapeut på OSS.

 

Frank Vikan:
Psykolog og nettverker, lidenskapelig opptatt av kost og helse. Han skal lære oss om hvordan vi kan unngå sykdommer og hvordan tankesettet kan endres slik at vi når våre mål. Hvordan vi tenker som gjør at vi stadig faller tilbake i gamle handlingsmønster, og hvordan vi kommer ut av disse. Mestring og bedre selvfølelse. Her vil du få mange aha-opplevelser som vil gi deg et bedre liv. Vi må forstå hvorfor vi handler som vi gjør.
Han skal også snakke om traumer, fight og flightresponsen. Hvordan dette påvirker kroppen og hvordan vi kan skru den av. Rett og slett: Hvordan få det bedre med deg selv, endre dine handlingsmønster å opprettholde dine mål over tid.

 

Cecilie Samrita Aune
Yogalærer og Soul Mentor. Cecilie brenner for å hjelpe mennesker med å oppdage forbindelsen mellom kropp, tanker, følelser og sjel. Hun brenner for å gjenopprette kontakten med sjelen og vår høyere bevissthet slik at vi kan leve et godt og meningsfylt liv tro mot oss selv som også ivaretar vår moder jord.

 

Cecilie er utdannet innen Kundalini Yoga, Hatha Yoga, Yin Yoga og Gravide Yoga. I tillegg har hun utdannelser innen coaching og terapi (NLP, Ennegrammet, Esoterisk Coaching, Kinesiologi og Klassisk Massasje) og healing (Theta Healing og Reiki Healing). Cecilie tar imot klienter på Frogner i Oslo. Hun holder foredrag og kurs, og har blant annet gjestet Norges Gymnastikk- og Turnforbund, Oslo Yogafestival, Yoga Movement & Arts Festival, flere treningssenter og andre private aktører.

 

Cecilie har en kjærlig og direkte tilnærming i sin yogaundervisning der hun også får benyttet sin erfaring som terapeut og veileder i møtet med klassen og deltakerne. Ro, rom og tilstedeværelse kjennetegner klassene hennes.

Foredrag:

”Selvhealing” – sammenhengen mellom tanker, følelser og helsen vår.

”Lær å meditere” – bli kjent med ulike meditasjonsteknikker og pusteøvelser.

”Soul Sessions (coaching/livsveiledning/healing/reading)”

 

Agnes Hansen Einsrud:
Healer, reader og intuitiv livsveileder i en unik kombinasjon. Meta-helse er en teknikk på å finne det mentale aspektet på hvorfor man har blitt syk.

Blir man bevisst dette ved det mentale, kan det hjelpe den fysiske kroppen å bli friskere. Agnes har selv blitt friskere av fibromyalgi ved å finne de bakomliggende årsaker til sykdommen.

 

Ved å delta på kurs hos Michael Winger, ble Agnes 6.sans og healing-evner vekket. Hun var også en av fire deltagere på nett-tv serien «skjulte evner»

 

En serie på 6 episoder der det er fokus på å vise at ‘alle kan’.

 

Linken til «skjulte evner» ligger på min hjemmeside: www.agnes.einsrud.no

og på youtube.

 

Agnes holder et foredrag hvor hun forteller om hva Meta-helse er, og hvordan hun kan hjelpe deg å forløse blokkeringer og bli bevisst på hvordan du kan lære deg og forbedre din egen helse.

 

Agnes tilbyr:

– Healing

– Reading og intuitiv livsveiledning

– Rens og påfyll av chachraene
– Løse opp blokkeringer

– Aroma-touch – en lett berøring i system med eteriske oljer fra Dotherra.

Bra for immunforsvaret, betennelser og stress.

Dette er fint for alle, men særlig de med fibromyalgi og stresset kropp.

 

Lisbeth Solheim
Eier og Gründer av reisebyrået Solheim Event og Reiser med brandet «Singelturer».  Hun startet opp firmaet etter å vært i en brann hvor hun hoppet 8 meter fra en blokk for å overleve og de utfordringene som har fulgt med det. Har en lang historie om å reise seg på bena, komme opp av kjelleren, hvordan bli friskere og ikke minst slankere. Lisbeth har også studert ernæring. Kan ikke Lisbeth motivere deg til en bedre livsstil med sin historie, kan ingen det.

 

Yoga, mindfulness og trening vil også tilbys.

 

Minner om at Singelturer er en reiseklubb for de som reiser alene, men ønsker selskap. Singelstatus har ingen betydning på denne tur.

 

Priser og utfyllende informasjon finner du her: www.singelturer.no

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *