Herlig singeljulebord Radisson Blu Lillehammer!

Hei!

Har lyst å dele litt bilder med dere fra julebordet i Lillehammer.
Det er utrolig at så mange folk kan komme til julebordet som fremmede, å reise som venner og kjærester. Noen fant tonen som vanlig, men det gjenstår å se hvor lenge! Det har man ingen garantier for i livet uansett hvor man møter noen. Det viktigste er det fellesskapet som oppstår mellom mennesker, likesinnede.

Det kan skje at et sånt opplegg ikke er noe for deg, men stort sett så koser de aller fleste seg glugg ihjelp. Kommentarer som vi skal holde oss singel for å være med på turer hører jeg på hver tur!

Å se 50 mennesker skravle, danse, le og få kunne være seg selv er en utrolig god følelse. Denne gangen rakk jeg faktisk å nyte det selv, og knyttet mange fine vennskapsbånd. Minglet så mye jeg bare klarte og var i kjempeform på lørdag. Danset så mye swing at jeg så stjerner. Kan ikke huske sist jeg hadde det så gøy, eller møtte så mange koselige folk på et sted. (men det sier jeg faktisk på hver tur) LER! 🙂 Tenk at jeg har skapt dette? Det føles litt surrealistisk!

Maten skuffet ikke. Radisson Blu på Lillehammer kan koke, som min bestemor ville sagt. Du e flenk å koke Lisbeth. Hehe! Savner mor! Hver jul kommer de følelsene ekstra frem. Da savner man de som er borte litt ekstra.
Er du alene i jula kanskje? Da har du mulighet til å gjøre noe nytt, kanskje dette kan bli en ny og hyggelig tradisjon for deg? Bli med oss til dette flotte hotellet å feir jul. Vi skal være der fra lillejulaften til 1 juledag. I fjor var vi 15 stk som feiret på Hovden og i år er vi allerede 20 påmeldte. Mange hater jula, og det kan være forskjellige grunner til det. Men vi trenger ikke hate jula selv om vi har opplevd noe kjipt rundt juletider. Det ville jo være forferdelig dumt siden jula kommer 1 gang i året! Husk påmelding snarest!

www.singelturer.no

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *