Høy partyfaktor på Singeltur?

«Ser ut som det er høy partyfaktor på disse turene…»
Vel, la meg forklare litt om nordmenn og alkoholkonsum.
Vi nordmenn drikker ikke helt som de gjør i andre land hvor de sitter og nipper til vin ved siden av maten. Vi nipper til vin hele uka og vi drikker oss småfulle i helgene.

Når vi er på ferie så syns de fleste at det er godt med ei øl til lunsj og litt vin til kvelds, og plutselig så ble det veldig gøy, og man fortsetter litt utover natta også.

Nå var vi 50 stykker på denne turen til Sunny Beach, og i et sånt hyggelig lag så er det klart at det blir litt drikking. Det betyr likevel ikke at ALLE er fulle fra morgen til kveld. Jeg har nå vært på tur med 70 mennesker på to uker. IKKE en eneste episode har jeg måtte «ta meg av» pga fyll eller tull. Det er helt utrolig. I fjor var det 4 stykker med som er utestengt fra å delta på Singelturer, og vi slår veldig hardt ned på sånt. Når folk blir en fare for seg selv og andre, ødelegger ting og ramler, da blir disse satt på plass, og må enten skjerpe seg eller forlate hotellet.

Ofte deler jeg bilder av både mat og drikke på turene, og heller ikke det betyr at det er jeg som spiser eller drikker maten. God mat, drikke, livsnyteri er viktig for mange mennesker og ikke minst når vi har ferie!

Det som er viktig å skjønne er at alle turer er forskjellig, og det er kun en uke i året vi er så mange som 50 stykker. Uka før var en rolig tur med bare 16 personer.

Så drikking er så individuelt. Noen tar en øl til lunsj, noen tar 4. Noen drikker faktisk ikke i det hele tatt, og noen er litt småtørst.

I alle fall kan du være helt sikker på at det er noen for deg å være sammen med. Om du vil party, så heng med partyfolk, og vil du ha det rolig, vær med de som ikke drikker (så mye).

I allefall så er alt under ordnende forhold, og jeg opplever aldri krangling, vold, ulykker pga fyll og lignende, noe som er helt unikt. Folk vet hva jeg står for og oppfører seg deretter. Ingen som vil erte på seg en Gremlings av en nordlænning 😉

Så håper jeg at jeg har fått forklart litt om hvordan ting fungerer slik at jeg kan hjelpe å fjerne endel av tankene som spinner i hodet og som ikke har rot i virkeligheten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *