Hva kan man få ut av å feire jul med ukjente mennesker?

Jeg vet at veldig mange er alene i julen, og spesielt i Oslo by. Nettopp derfor la vi julefeiringen dit for at det skal være lett tilgjengelig for alle. Du kan velge mellom å kun spise med oss og være med oss ut på julaften og dra hjem å sove i din egen seng. Skulle du derimot ønske å våkne opp og ha noen å dele frokost med så har vi hotellpakke også ? 


Det er i dag flere og flere mennesker som ønsker å bo alene og trives med dette. Men vi har alle fra barndommen av kjent på dette med å ha noen å dele julen med. Selv om man ikke er ensom, eller er alene i hverdagen fordi man har mange venner, eller familie rundt om i landet så kan det være slik at man kanskje ikke har noen å dele nettopp julaften med av forskjellige grunner. Som feks at man er skilt og barna er hos sin eks partner, eller familien bor et annet sted i landet, vennene er opptatt med egne familier. Mange forskjellige grunner. Noen kan oppleve dette sårt, mens andre syns det er ok.

Men grunnen til at vi i Singelturer arrangerer julefeiring for single mennesker som ikke har lagt andre planer for julaften av forskjellige grunner, er for at vi skal kunne møte nye interessante mennesker å kose oss. Det å treffe nye mennesker som en dag som Julaften er ikke annerledes enn å treffe nye mennesker på feks en ferietur. Med det mener vi at det handler om å nyte livet sammen med andre som er i samme setting. Her ønsker vi å skape en stemning med latter og glede, mye moro, gjøre julen til en litt annerledes jul. Kanskje treffes vi også neste år fordi dette var en så fin opplevelse som man ønsker gjenta ?

La oss fortelle hvordan julefeiring med Singelturer fungerer:

Først litt om de som er påmeldte: Får ofte spørsmål om hva slags folk det er som er deltakere. Det er helt vanlige, oppegående og koselige mennesker i alle aldre, men som oftest er våre kunder 50+ Selvfølgelig noen under 50 også, men det er voksne folk, ikke ungdommer. Singelturer er for alle. Det handler om en inkluderende atmosfære, uansett hvem du er. Her skal det være rom for alle. 

Lille julaften møtes vi i restauranten for en bedre asiatisk middag, og julekonsert/dans med Mr Ray. Dette er utrolig koselig hvor man kan sitte å småprate og nyte hverandres selskap og i tillegg lufte kroppen litt på dansegulvet. Nå er det slik at man man velge hvilken dag/dager man vil være med. Er du opptatt på julaften, så kom å være sammen med oss lille julaften. Da betaler man kun 790,- inkl mat. 

Julaften skal vi ut på tur, kjenne på julestemninga, innom en pub å spise lunsj. Deilig julemiddag, etterfulgt av pianobar. Du tenker kanskje at en pubtur er rart på julaften, men lover at dette er særdeles hyggelig. Andys Pub har til og med skaffet musikk til oss. Så dette blir gøy. 
Så her kan du også  velge å kun være med oss hele julaften, med eller uten hotellrom, for kun 790,- inkl middag og pubtur. Prisene er satt lavt så alle kan ha mulighet til å delta enten for en kveld eller begge kvelder. 

Har du lyst, men samtidig syns det litt skummelt å prøve noe nytt med andre ukjente? I såfall ønsker vi i Singelturer å utfordre deg til å bli med oss og bidra til å gjøre denne julen til en herlig opplevelse. Ikke bare for deg, men også for oss andre som får gleden med å bli kjent med deg?

«Dette har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert ?»

 

Er du klar for å melde deg på? 

Varme juleklemmer

Lisbeth

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *