Hvorfor er singeltur en fantastisk måte å reise alene på?

Som du kanskje vet er konseptet til Singelturer å ha arrangementer hvor man vanligvis syns det er no skit å være alene: Som julen, nyttårsaften, vinterferie, påsken, sommerferie og høstferie.
Det som enda er litt trist er de som tror at dette er et opplegg for desperate og rare folk. Jeg kan med hånden på hjerte love dere at det er rare folk. Det er normale folk. Det er morsomme folk, og det er utdannende folk. Det er folk uten jobb, noen er uføre. Noen elsker singellivet og bare ønsker noen å reise med, og noen drømmer om å treffe noen. Noen treffer noen. Noen blir borte etter en tur, fordi lynet og Amors piler traff samtidig. Det er genialt å møte folk i real life og tilbringe tid sammen i flere dager. En klam date over en kaffe, som egentlig ligner et avhør fra politiet er kanskje ikke den måten du ønsker å bli kjent med noen? I såfall, så er Singelturer noe for deg. Lurer egentlig på hvor mange par jeg har koblet? Det er veldig mange! Hvor mange som er sammen i dag? Usikkert, men jeg vet veldig mange der også, samboerpar. Pga meg! Det er stas!

Så hvorfor reise på Singeltur?
ALLE blir inkludert. Alle som har reist på turene mine vet hva jeg står for og hva som er viktig. Det er at vi skal ha det hyggelig sammen, og med den innstillingen så blir det koselige også. Ingen føler seg alene på Singeltur. Det er det som er konseptet. Bli inkludert og vær inkluderende.

Jeg passer på at folk oppfører seg. Skjer det ubehagelige ting så tar jeg tak i det og løser problemstillingen. (bank i bordet så har jeg aldri opplevd noen sinte og voldelige personer på 7 år) At et par kjærringer har blitt litt sint på meg, er klart.. De blir jo det når jeg må oppføre meg litt som mora deres og irettesette deres oppførsel. Men pytt pytt. Alle liker ikke at de må oppføre seg, og da blir det sånn!

Du kommer til dekket bord. Alt er fikset og organsisert fra du booker reisen. Du trenger ikke tenke på noe annet enn å pakke kofferten og finne frem passet.
Du får fullt program med klokkeslett for hele uken, og du velger selv hva du ønsker å være med på i løpet av uken.

Frihet: Du har fullstendig frihet. Ingen bryr seg med hva du ønsker å bruke tiden din på i ferien. Du kan være alene på dagtid, kose deg med en bok på stranden, og være med ut å spise og ta noen drinker på kvelden. Ingen å ta hensyn til, ingen som maser. Du slipper gjøre ting du ikke har lyst til, fordi du føler du må!

Eget rom: På alle våre sydenturer så tilbyr vi eget rom, uten ekstra prispåslag. Vi ønsker at alle skal få muligheten til å få den friheten som følger med å bo alene. De gjør også at det blir mindre irritasjon i løpet av uken og alle har et eget sted å lade batteriene.

Valg av hotell er ofte tilbaketrukket fra party og bråk. Ønsker at man selv skal kunne oppsøke party i nærheten istedet for at vi har det på hotellet vi sover og bor på.

Utvide nettverk: Evige venner. Du møter endel av de samme på hver tur. Folk elsker turene og da blir de med flere ganger. Likevel er det ca 60% nye på hver eneste tur.
Å være på ferie med 20-40 venner er fantastisk.

Aktiviteter: Frivillig. Du får tilby om utflukter som du melder deg på fortløpende etter hva du ønsker delta på. Så da fyller du ferieuken din med akkurat det du har lyst til.

Prisnivået: Prisene våre er de laveste som noen Reisebyrå opererer med, i denne sjangeren som arrangert gruppetur, og det har vi tenkt å fortsett med.

Avlysninger: Sjeldent. Ytterst sjeldent. Alle oppsatte sydenturer blir gjennomført uansett antall påmeldte, og det er sjeldent eller aldri under 15 stk.

Alder og sammensetning av kjønn: Det er voksne folk, godt voksne. På Bulgariaturen har vi 45 påmeldte fra 35 år til 65 år. Alle er velkommen, og når det blir 20 under 50 og 20 over 50 så er det noen for alle. Alder er uansett bare et tall hører jeg dere si til stadighet 😉 LOL
En annen ting som er fantastisk er at mannfolka har oppdaget konseptet og syns det er kult. De er ikke lengre redde for å bli med, og på mange av turene er det nå oppmot 40-50% menn.

Så, håper dette var litt oppklarende for deg og at du kaster alle hemninger overbord og melder deg på 🙂

Når jeg forklarte dette så høres det kanskje ikke så skummelt ut lengre?
Ikke nøl med å ta kontakt om du lurer på noe!

Klikk på hjemmesiden for å bestille din første singeltur: www.singelturer.no

Ønsker deg en fin dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *