Ingen ferieplaner og alene?

Hei, stikker bare innom for å si at du kan være med oss på sydentur i sommer! Det er allerede mange påmeldte på alle våre turer, og de aller fleste er 40+, altså godt voksne folk og ingen er for gammel til å være med på tur. Det er en reiseklubb for de som ønsker selskap, ingen sjekkeklubb!

Det som er fint med å reise på singeltur er at du selv kan bestemme hva du har lyst å gjøre og når, uten å måtte rapportere til noen. Du kan ligge på en strand for deg selv hele dagen, og gå ut å spise med gjengen på kvelden. Eller du kan nyte herlige dager på stranda med hyggelig selskap til både lunsj og middag.

Mange sier til meg at de har våknet til liv pga singelturer og jeg skjønner akkurat hva de mener siden jeg har det sånn selv. Jeg startet firmaet fordi jeg var ensom etter samlivsbrudd, og endelig så har folk begynt å forstå konseptet, og folk digger å være med. Man trenger kontakt med andre mennesker og ikke minst likesinnende. Folk som forstår hvordan det er å være alene. Ikke alle er ensom heller, men ønsker likevel dra på tur med en stor gjeng, fordi det er morsomt og givende. Ikke alle venner kan ta ferie samtidig som deg.

I dag sosialiserer vi mer og mer via elektronikk. Alt vi gjør skjer omtrent fra pc og snart trenger vi ikke gå ut av døra. Vi får de fleste tjenester via nett, og selv mat leveres hjemme. Folk sitter på datingsider og sveiper hit og dit etter hvor tiltrekkende folk er. Personlighet og kjemi kan kun føles i virkeligheten. Man må ut å treffe folk i real life. Det er der ute livet er, ikke hjemme i sofa.

Komfortsona er behagelig for de fleste av oss. Men det er utenfor komfortsona vi vokser. Når vi må gjøre noe som virker ubehagelig, og etterpå sier de fleste: Dette var jo ikke skummelt i det hele tatt. Sånn er det også med singeltur. Du er spent i begynnelsen, men når du merker hvor inkluderende folk er fra første stund, går det fort over.

Hvis du vil ta en titt på turene vi tilbyr i sommer: www.singelturer.no

4 Comments

 • Mari Bente Silseth sier:

  Hei.Når må jeg bestille for å reise i september?? Dame på 56.Er jeg for gammel??

  • Singelturer sier:

   Hei, din alder er meget passende for vår gruppe i september.
   Du er velkommen å bli med oss, vi har enda plass.

   Lisbeth

  • Singelturer sier:

   Hei Mari Bente.
   Nei, du er ikke for gammel. Vi har ledig plass 4 og 11 sept, en ukestur. Det er 60 påmeldte, og vi har få ledige plasser igjen. Lisbeth 🙂

 • Mari Bente Silseth sier:

  Hei.Når må jeg bestille for å bli med i september??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *