Miramar i Sozopol

Miramar Sozopol, 8 - 18. juni 2022

Vakre Sozopol 8-18 juni.

 

Endelig kan vi nyte livet igjen! Her er det ingen restriksjoner og du trenger hverken vaksinepass eller PCR-test for å reise til Bulgaria. Nå skal vi kjenne silkesand under føttene og kose oss med en mojito i sakkosekken på stranden.

 

Sozopol ligger 3 km fra hotellet og er en nydelig verneverdig gamleby fra 560 år etter Kristus. Et sted med sjel. Våre kunder er med år på år til denne herlige plassen. Strandene er silkemyke og temperaturen perfekt midt i juni. Du får tilbud om byvandring, felles middager, slottsbesøk og flere andre utflukter.

 

Singelturer er en reiseklubb for de som ønsker reisevenner. Her kan du velge om du vil delta på utflukter når du kommer til destinasjonen. Ligg med en god bok på stranda og ha selskap på kveldene, eller vær sosial med gruppen når du måtte ønske. Det er ikke farlig å reise alene på ferie og du blir kjent med folk allerede på flyplassen. Det er påtide å leve litt nå og her blir du godt ivaretatt.

 

Vi gleder oss å se deg.

Reiseinformasjon

Reiseinformasjon:

Avreise: 8 juni OSL-BOJ 19:50
(lander kl 24 lokal tid)

 

Avreise: 17 juni BOJ-OSL 23:55.
(lander 18 juni kl 03:10)

 

Flytid: ca 3 timer.

Transfer til Sozopol: 40 min.
Transfer betales kontant til reiseleder ved ankomst.
70 lv (350 kr t/r)

 

Avtale med Quality om rom på tilbaketuren.

845,- pr rom.

Solheim Event og Reiser er medlem av Reisegarantifondet og har ansvarsdekning når det kommer til salg av pakkereiser. Det er viktig å ha reiseforsikring på reisetidspunktet. Vi kan også tegne forsikring i Sozopol om nødvendig.

Ta kontakt: post@singelturer.no

Solheim Event & Reiser er medlem av Reisegarantifondet for din trygghet.

Bindende påmelding

Ruteflyselskapene kan pålegge reisearrangøren å utstede flybilletter i god tid før avreise. Når en flybillett er utstedt har reisearrangøren en økonomisk forpliktelse overfor flyselskapet. Minner om å lese våre reisevilkår om bindende påmelding.

Litt om Sozopol

Vakre Sozopol med sin verneverdige gamle fiskelandsby, fra 500 år etter kristus ligger ved Svartehavskysten i Bulgaria. Tilhørte Hellas i sin tid, og bærer fortsatt et gresk preg, og er utrolig idyllisk. Brosteinsbelagte gater, gamle trehus og vakre strender. Sozopol er en by man lett blir glad i og reiser til om og om igjen. Selgere og innkastere er nesten ikke å se.

Du får gå i fred i butikker, og folkeslaget er av det behagelige slaget, de har god tid. Noe som kan være en smule irriterende på restauranter. Reiseleder har reist til Sozopol i 10 år og vet hvor de beste restaurantene er, hvor de snakker godt engelsk og har god mat. Byen er ikke bygd opp for masseturisme og prisene på mat og drikke er herlige.

Minner om at klima i Bulgaria er deilig, det blir sjeldent kveldende varmt, og det er alltid en deilig bris.

Prisnivået er ca 12 kr for en øl, 25 for en salat, 20 kr for en kebab, 35 for en pizza, og 100 for en biff, og 100-200 kr for en flaske vin.

Priser

8-17. juni. 11 990,-
inkludert:
Eget rom med frokost og middag
1 lunch
Fly og bagasje
Dele rom? Spør om pris.
8.7

Utmerket

388 gjester har gitt hotellet god score!

Røykfritt hotell
Lydisolerte rom
Gratis kontinental

Meget god frokost
Utendørsbasseng
Gratis WI-FI
Aircondition
Restaurant
Bar og Lounge
Solsenger
Parkering
1 min til strand

Bestill her

    Vi tilbyr nå finansering gjennom Svea Finans

    Få 6 mnd rentefri nedbetaling

    Trykk på knappen under for å søke