Miramar i Sozopol

Miramar Sozopol, 7 - 18. sept 2021

Vakre Sozopol venter på oss.

 

Hvem har ikke savnet sol og strand etter et langt og for mange et vanskelig år. Det legger vi bak oss og vi feirer at landet er grønt og at alle kan reise uten karantene. Alle forhåndsregler vil bli tatt angående smittevern. Her er det ingen bekymring!

 

Ved å reise sammen med en gruppe har du trygghet på turen. Likevel er vi mange og det kreves at du er i form til å klare deg selv. Reiseledere vil bli tilgjengelig til faste klokkeslett og utflukter.

 

Du vil bli tilbudt alt fra helbredende gjørmebad, tur til vingård, beach party, koselige middager, hyggelig samvær med andre og late dager på stranda. Du velger selv hvor mye du ønsker å være sammen med gruppen. Ingen som sier noe om du ønsker ligge alene på stranda med en bok. Likevel er det ofte livlig på tur og et inkluderende felleskap og man blir redd for å gå glipp av noe gøy.

 

Singelturer har et rykte for å være en seriøs reiseklubb for de som ønsker reisevenner. Det kreves at folk følger reisevilkårene! Vi ønsker at ting er ryddig og overdrevent fyll blir slått hardt ned på. Du kan derfor trygt melde deg på tur og reise med oss i september.

 

Fullt program kommer før avreise. Skulle noen trenge overnatting i forbindelse med reisen vil vi tilby billige hotellrom på Gardermoen. Sikre deg en plass i dag. Vi har kun 80 plasser, og mer enn halvparten er allerede booket av reiselystne kunder.

 

Vi gleder oss veldig til å se deg på tur til høsten.

 

For å reise til Bulgaria må du være fullt vaksinert, ha gjennomgått infeksjon, eller bringe negativ pcr test maks 72 timer før ankomst Bulgaria. Pr. nå er Bulgaria grønt og din reiseforsikring vil nå dekke avbestilling. Du er fullt dekket av Pakkereiseloven. Blir turen kansellert av en eller annen årsak vil du få alle pengene dine igjen. Vi er medlem av Reisegarantifondet.

Reiseinformasjon

Fullt program kommer før avreise

 

Avreise: Gardermoen 7 sept kl 23:55

 

Hjemreise: 18 september 21:40 (lander 00:00)

 

Reisen tar ca 3 timer. Turen fra Burgas til Sozopol med buss tar ca 45 minutter.

 

Transfer betales ved ankomst. 60 leva.
(300 kr tur retur)

Covid informasjon:

Mange har tatt vaksine og kan reise uten å ta test. De som ikke har tatt kan i verste fall bli pålagt å ta en hurtigtest på flyplassen som reisepass.

Solheim Event og Reiser er medlem av Reisegarantifondet og har ansvarsdekning når det kommer til salg av pakkereiser. Det er viktig å ha reiseforsikring på reisetidspunktet. Vi kan også tegne forsikring i Sozopol om nødvendig.

 

Ta kontakt: post@singelturer.no

Solheim Event & Reiser er medlem av Reisegarantifondet for din trygghet.

Bindende påmelding

Ruteflyselskapene kan pålegge reisearrangøren å utstede flybilletter i god tid før avreise. Når en flybillett er utstedt har reisearrangøren en økonomisk forpliktelse overfor flyselskapet. Minner om å lese våre reisevilkår om bindende påmelding.

Litt om Sozopol

Vakre Sozopol med sin verneverdige gamle fiskelandsby, fra 500 år etter kristus ligger ved Svartehavskysten i Bulgaria. Tilhørte Hellas i sin tid, og bærer fortsatt et gresk preg, og er utrolig idyllisk. Brosteinsbelagte gater, gamle trehus og vakre strender. Sozopol er en by man lett blir glad i og reiser til om og om igjen. Selgere og innkastere er nesten ikke å se.

Du får gå i fred i butikker, og folkeslaget er av det behagelige slaget, de har god tid. Noe som kan være en smule irriterende på restauranter. Reiseleder har reist til Sozopol i 10 år og vet hvor de beste restaurantene er, hvor de snakker godt engelsk og har god mat. Byen er ikke bygd opp for masseturisme og prisene på mat og drikke er herlige.

Minner om at klima i Bulgaria er deilig, det blir sjeldent kveldende varmt, og det er alltid en deilig bris.

Prisnivået er ca 12 kr for en øl, 25 for en salat, 20 kr for en kebab, 35 for en pizza, og 100 for en biff, og 50-100 kr for en flaske vin.

Priser

EGET ROM  Kr. 12.990,-

Inkluderer:
Frokost
3 lunsj + 7 middager
Fly og bagasje

 

DELE ROM  Kr. 11.500,-

Inkluderer:
Frokost
3 lunsj + 7 middager
Fly og bagasje

8.7

Utmerket

388 gjester har gitt hotellet god score!

Røykfritt hotell
Lydisolerte rom
Gratis kontinental

Meget god frokost
Utendørsbasseng
Gratis WI-FI
Aircondition
Restaurant
Bar og Lounge
Solsenger
Parkering
1 min til strand

Bestill her

    Vi tilbyr nå finansering gjennom Svea Finans

    Få 6 mnd rentefri nedbetaling

    Trykk på knappen under for å søke