En ferie- to reisemål

Sunny Beach/Sozopol i Bulgaria, 1-18 juni 2022

Endelig er juni turen til Bulgaria sommeren 2022 klar. Igjen tilbyr vi suksessen med to reisemål i en pakke, hvor vi første uken besøker Sunny Beach, som ligger et steinkast fra den verneverdige gamlebyen Nessebar. Uke nummer to tar vi bussen 55 minutter til Sozopol og det 4 stjerners hotellet Miramar som ligger 100 m fra stranden. På denne måten vil du få oppleve det beste fra to steder, i en ferie.

 

Tenker du at 17 dager ferie er mye for deg så kan du velge 9 dager til Sunny Beach fra 1-9 juni.

 

Skynd deg å sikre deg en plass av denne fantastiske reisen med to reisemål, all inclusive første uke og halvpensjon på uke to. Eget dobbeltrom, fly og bagasje.

 

Om reisemålet:
Første uke bor vi på Hotell Longoza som ligger 1,5 km fra Sunny Beach og 1,5 km fra Nessebar. Stille område, og nært kollektivtrafikk. Longosa er et firestjerners hotell, og i Bulgaria kan nok dette regnes som tre. Hotellet er enkelt, men rent, pent og hjemmekoselig, har god mat, en koselig pub, og ligger kun et par hundre meter fra stranda. I tillegg er det aktivitetsteam som tilbyr mye moro av aktiviteter.

Du tilbys eget rom, aircondition, kjøleskap og balkong. I tillegg har hotellet frisør, massasje, manikyr/pedikyr, lite trimrom, innen- og utendørs basseng. Her har du all inclusive. All mat og drikke inkludert i prisen.

 

Uke nr to bor vi på Miramar Hotel, som tilbyr deg eget dobbeltrom med aircondition, kjøleskap og stor terrasse. I tillegg får du to måltider pr dag inkludert i prisen. Hotellet er snille og gir oss 6 middag og 2 lunsj slik at vi kan gå ut å spise i gamlebyen.

 

Konseptet til Singelturer er å være inkluderende, forebygge ensomhet, møte nye venner og utvide nettverk. Vi er ingen datingklubb, men innrømmer at det ofte oppstår søt musikk. Man må heller ikke være singel for å delta, da dette er for alle som ønsker å ha selskap på sin ferie. Likevel er de aller fleste single. Det betyr at du står fritt til å ta med deg din partner om du skulle finne noen før avreise. Alder er heller ikke tema hos oss, selv om de aller fleste er godt voksne, har vi så mange reisende på våre turer at du vil ha mange i ditt eget alderstrinn. De fleste er mellom 50-70 år. En del yngre, og en del eldre. Alle er velkommen! En stor glede er at mannfolka har skjønt at dette er gøy! En flott fordeling mellom kjønn gir god dynamikk i en gruppe.

 

Dette er en befriende måte å reise på, hvor du slipper ta hensyn til noen. Du bor i eget rom og deltar på det du ønsker av arrangement og utflukter. Man kan ikke få en friere ferie, hvor kun du står i fokus!

Frihet er viktig, derfor er ingen arrangement eller utflukter lagt inn i prisen. Du bestemmer hva du ønsker delta på når du kommer. Det vil være reiseledere tilstede på utflukter, felles arrangementer og faste tidspunkt en time pr dag i resepsjonen.

 

Minner om å fylle ut navn i pass korrekt ved bestilling!

 

På programmet:
- konsert med Atanas Kateliev
- besøk på vingård i Aheloy
- byvandring Nessebar og Sozopol
- Khans Tent, akrobatikk, show, musikk og nydelig middag.
- beachparty
- helbredende salt og gjørmebad
- Karaoke, vanngymnastikk, vannsport, vinbingo

Reiseinformasjon

Depositum:

Depositum: kr 6000,-
Gjenstående beløp betales innen 1 april.

 

Flytider:
1. juni OSL-BOJ (DY1570) 19:50 (00:00)
17. juni: BOJ-OSL (DY1571) 23:55 (lander 02:10, 18 juni)
Flyselskap: Norwegian Air Shuttle
23 kg innsjekket bagasje+10 kg håndbagasje.
Flymat ikke inkludert.

 

Vi ordner billig hotellrom på Quality Airport for de som ønsker rom på tilbaketuren.

 

Transfer:
Burgas-Sunny Beach , Sunny Beach-Sozopol,
Sozopol-Burgas 100 lv.
Betales cash ved ankomst.
(tilsvarer 530 kr)
25 min fra flyplassen til Sunny Beach.
55 min fra Sunny Beach til Sozopol.
35 min til flyplassen fra Sozopol.

 

Transfer er ikke inkludert i prisen og betales i lokal valuta ved ankomst.

Solheim Event & Reiser er medlem av reisegarantifondet for din trygghet.

Bindende påmelding

Ruteflyselskapene kan pålegge reisearrangøren å utstede flybilletter i god tid før avreise. Når en flybillett er utstedt har reisearrangøren en økonomisk forpliktelse overfor flyselskapet. Minner om å lese våre reisevilkår om bindende påmelding. Ved sykdom gjelder din reiseforsikring.

Har du en venn du kan dele rom med, ta kontakt for prisinformasjon.

Priser

1-18 juni kr. 17 990,-

Inkludert:
Eget rom all inclusive Longoza
Eget rom halvpensjon Miramar
Fly og bagasje

8.8

Utmerket

648gjester har gitt hotellet god score!

Røykfritt hotell
Lydisolerte rom
Gratis kontinental

Meget god frokost
Utendørsbasseng
Gratis WI-FI
Aircondition
Restaurant
Bar og Lounge
Spa
Solsenger
Fitness senter
Biljardbord
Gratis parkering
Takterrasse
10 min til strand

Vi tilbyr nå finansering gjennom Svea Finans

Få 6 mnd rentefri nedbetaling

Trykk på knappen under for å søke

Bestill her