En ferie- to reisemål

Sunny Beach/Sozopol i Bulgaria, 2.-16. juni 2021

Endelig er junituren til Bulgaria sommeren 2021 klar. Igjen tilbyr vi suksessen med to reisemål i en pakke, hvor vi første uken besøker Sunny Beach, som ligger et steinkast fra den verneverdige gamlebyen Nessebar. Uke nr to tar vi bussen 50 minutter til Sozopol og det 4 stjerners hotellet Miramar som ligger 100 m fra stranden. På denne måten vil du få oppleve det beste fra to steder, i en ferie.  Her blir det mye moro! Skynd deg å sikre deg en plass av denne fantastiske reisen med to reisemål, all inclusive første uke og halvpensjon på uke to. Eget rom, fly og bagasje. Over halvparten av plassene våre er utsolgt allerede.

 

 

Om reisemålet:
Første uke bor vi på Hotell Longoza som ligger 1,5 km fra Sunny Beach og 1,5 km fra Nessebar. Stille område, og nært kollektivtrafikk. Longosa er et firestjerners hotell, og i Bulgaria kan nok dette regnes som tre. Hotellet er enkelt, men rent, pent og hjemmekoselig, har god mat, en koselig pub, og ligger kun et par hundre meter fra stranda. I tillegg er det aktivitetsteam som tilbyr mye moro av aktiviteter.
Du tilbys eget rom, aircondition, kjøleskap og balkong. I tillegg har hotellet frisør, massasje, manikyr/pedikyr, lite trimrom, innen- og utendørs basseng.

 

 

Uke nr to bor vi på Miramar Hotel, som tilbyr deg eget dobbeltrom med aircondition, kjøleskap og stor terrasse. I tillegg får du to måltider pr dag inkludert i prisen. Hotellet er snille og gir oss 5 middag og 2 lunsj slik at vi kan gå ut å spise i gamlebyen.

 

 

Konseptet til Singelturer er å være inkluderende, forebygge ensomhet, møte nye venner og utvide nettverk. Vi er ingen datingklubb, men innrømmer at det ofte oppstår søt musikk. Man må heller ikke være singel for å delta, da dette er for alle som ønsker å ha selskap på sin ferie. Likevel er de aller fleste single. Det betyr at du står fritt til å ta med deg din partner om du skulle finne noen før avreise. Alder er heller ikke tema hos oss, selv om de aller fleste er godt voksne, har vi så mange reisende på våre turer at du vil ha mange i ditt eget alderstrinn. De fleste er mellom 55-65 år. En del yngre, og en del eldre. Alle er velkommen!

 

 

Dette er en befriende måte å reise på, hvor du slipper ta hensyn til noen. Du bor i eget rom og deltar på det du ønsker av arrangement og utflukter. Man kan ikke få en friere ferie, hvor kun du står i fokus!
Frihet er viktig, derfor er ingen arrangement eller utflukter lagt inn i prisen. Du bestemmer hva du ønsker delta på når du kommer. Det vil være reiseledere tilstede på utflukter, felles arrangementer og faste tidspunkt. Du må være i stand til å klare deg selv på turen. Minner om å lese reisevilkårene om bruk av rusmidler.

 

 

Dessverre henger det en del fordommer igjen om Bulgaria, noe som er synd. Eller kanskje du har hørt at noen har vært uheldige. Vil minne om at vi benytter de beste hoteller og restauranter. I tillegg til de vakreste strender i Europa, et herlige klima og vakker natur, får man utrolig mye for pengene og du kan trygt reise med oss som har hatt turer hit i snart 10 år. Du vil være i gode hender, og over 90% av våre kunder reiser med oss igjen.

 

 

Minner om å fylle ut navn i pass korrekt ved bestilling!

 

 

På programmet:
- konsert med Atanas Kateliev
- besøk på vingård i Pomorie
- byvandring Nessebar og Sozopol
- Khans Tent, akrobatikk, show, musikk og nydelig middag.
- beachparty m/karoake/DJ/Show
- helbredende salt og gjørmebad

Reiseinformasjon

Depositum:

Depositum: kr 6000,-
Gjenstående beløp betales innen 1 april.

 

Flytider:
06:10 2 juni OSL-BOJ (DY1570) lander 10:30
11:10 16 juni: BOJ-OSL (DY1571) lander 13:30
Flyselskap: Norwegian Air Shuttle
20 kg innsjekket bagasje+10 kg håndbagasje.
Flymat ikke inkludert.

 

Transfer:
Burgas-Sunny Beach: 25 min. 25 leva. (125 kr)
Sunny Beach-Sozopol: 55 min. 50 leva. (250 kr)
Sozopol-Burgas: 45 min. 25 leva. (125 kr)

 

Transfer er ikke inkludert i prisen og betales i lokal valuta ved ankomst.

Solheim Event & Reiser er medlem av reisegarantifondet for din trygghet.

Bindende påmelding

Ruteflyselskapene kan pålegge reisearrangøren å utstede flybilletter i god tid før avreise. Når en flybillett er utstedt har reisearrangøren en økonomisk forpliktelse overfor flyselskapet. Minner om å lese våre reisevilkår om bindende påmelding. Ved sykdom gjelder din reiseforsikring.

Har du en venn du kan dele rom med, ta kontakt for prisinformasjon.

Priser

Pris Kr. 13.990,-

Inkluderer:
Eget rom all inclusive Longoza
Eget rom halvpensjon Miramar
Fly og bagasje

 

8.8

Utmerket

648gjester har gitt hotellet god score!

Røykfritt hotell
Lydisolerte rom
Gratis kontinental

Meget god frokost
Utendørsbasseng
Gratis WI-FI
Aircondition
Restaurant
Bar og Lounge
Spa
Solsenger
Fitness senter
Biljardbord
Gratis parkering
Takterrasse
10 min til strand

Vi tilbyr nå finansering gjennom Svea Finans

Få 6 mnd rentefri nedbetaling

Trykk på knappen under for å søke

Bestill her