Referanser

Noen av våre referanser

Singelturer er kjent for sine fine reisemål og arrangementer. Imidlertid er vi enda bedre kjent for den hyggelige atmosfæren og de fine opplevelsene, som gjester opplever på turene, enten de reiser i store eller små grupper.

 

Her finner ukjente sammen i en inkluderende atmosfære, og bidrar til at det både blir liv og røre. Og når du har behov for litt alenetid, er det ingen som forventer av deg at du skal stille opp på tilbudene vi har på reisemålet. Du står helt fritt til å bruke tiden som du vil.

 

Det er mange faste gjester som bruker oss. Et bevis på at det vi tilbyr har kvalitet. Men det er også et bevis på at mange har behov for og liker å reise med andre, bli kjent med nye mennesker og danne nye vennskap.

Jeg hadde gleden av å feire jul på Røros 2016 i regi av Lisbeth's Singelturer! Det var veldig bra organisert og fikk god informasjon i forkant om opplegget denne helgen. Det ga en fin ramme rundt julefeiringen. Jeg gjør dette mer enn gjerne igjen.

Susanne Antonsen

Har aldri opplevd noen som gjør så mye for gruppene Lisbeth jobber med som hun gjør. Intelligent, omsorgsfull, real, ryddig, flink, allsidig, åpen for forslag. Her kan man bare fortsette. Med Lisbeth og hennes samarbeidspartnere er det duket for hyggelig samvær, glede og mye latter.

Elisabeth Molteberg

Dette var min første tur på singeltur, påsken 2016. Jeg er strålende fornøyd, hun gjennomførte dette strålende. God sunn og hjemmelaget mat, og fin overnatting med sosial profil. Hyggelige deltakere som har et genuint ønske om å kose seg på tur. Tusen takk for en flott tur.

Jørn Larsen

Nyttårsfesten på Jessheim 2016 var en fantastisk kveld fra start til slutt! Knallbra planlagt alt sammen. Maten var veldig god og smakte utsøkt, godt planlagt skyss for deltagerne. Jeg gleda meg voldsomt,og var naturlig nok spent.Reiste dit i god tro for og tilbringe kvelden sammen med nye folk og impulser å ha en kjekk kveld. Det ble så mye bedre enn jeg hadde forestilt meg. Alle var like inkluderende og det var lett og få kontakt med folk med liv og latter. Anbefaler Singelturer på det varmeste, Lisbeth er rå på planlegge, logistikken funker og hun sørger for at folk har det bra med sitt O'store hjerte. Er du redd for å reise alene, anbefales turer med Singelturer, god stemning og du får garantert minner og høyrisiko for å møte nye flotte mennesker! Takk for en fantastisk kveld, dagen derpå var jammen bra den også, masse latter og liv da også! Takk Lisbeth og Singelturer!

Martha Gunn Bøe.

Meldte meg på en av turene til sol og varme. Hotellet var etter beskrivelse og forventning. Reisefølget over all forventning. Tipp topp. Reiselederne var godt synlig, og lette å få tak i om man lurte på noe og ga kjempegod service. En god balanse i planlagt opplegg og ``egentid`` så man fikk ikke følelsen at hele ferien var en timeplan. Ikke umulig at man ved en senere anledning benytter seg av dette selskapet.

Roy Hongset

Jeg var med til Sunny Beach,Bulgaria med 50 andre, og det var virkelig en flott tur. Anbefales på det varmeste. Jeg ville ikke nølt med å bli med nå som jeg vet hvordan konseptet er.

Hilde Kristiansen

Har vært med på flere turer, og det er helt topp. En slipper å sitte alene som jeg ellers gjør.Treffer mange nye mennesker.Og Lisbeth er et fantastisk flott menneske.

Oddlaug Tjelta.