Venter spent på kundene mine!

Det er bare 4 dager til gjengen kommer. 40 spente single. 25 av dem på sin første singeltur, 15 av de har jeg møtt før. 15 er menn og 25 er kvinner. Noen er bekjente og noen er blitt venner. Noen fremmede blir nye venner! Det skal bli utrolig gøy å få dem nedover! Hotellet forbereder seg så godt de bare kan. Daglig pusses opp og fikses det, de henter møbler, fyller opp kjøleskap og får vareleveranser.

Jeg har sagt i fra at nordmenn drikker mye øl! Direktøren på hotellet bare ler og sier han er vant til Finsker og Russere. Men når vi er så mange som 40 stk blir det fort noen øl i løpet av dagen. Så mange har jeg aldri hatt med på tur før. Det er bittelitt skummelt og utrolig morsomt. Jeg ønsker bare at hotellet skal være så forberedt som dem kan være, slik at dem ikke går tom for ting. Jeg elsker dette hotellet. Det er gullende rent overalt, og det heter Relax av en grunn. Det er så stille og deilig her, så kan vi ta taxi til Sunny Beach og få rast litt fra oss der. Deilig å kunne velge, da blir det noe for alle. Her kan du nyte dagene på solsenga med boka di, eller dra på stranda, eller finne på noe annet gøy!
Hvordan kan det bli kjedelig å bare være oss når vi er så mange? Det er nesten ikke andre kunder på hotellet, kanskje jeg skal si heldigvis? 😀

Nå høres det ut som dette blir en fyllefest, og det stemmer absolutt ikke. Noen drikker lite, noen drikker litt mer.  Å kose seg med en kald øl i sola er vanlig på ferie. Men turene passer fint for dem som ikke drikker mye også, for det er alltid flere av dem. Så ingen bekymring, her er det alltid noen å være sammen med. Er noen litt brisne, så snakk med noen andre! Verre er det ikke! Jeg har en innstilling om at vi fikser alt! Bare å si fra!

I går fikk jeg laget ferdig programmet. Alt av menyer og spisesteder er planlagt, transport er booket og de aller fleste detaljene i boks nå. Nå kan jeg bare nyte dagene til gjengen kommer.
Om det skulle være noen som har lyst å slenge seg med i siste liten, finnes vel flere impulsive mennesker der ute enn meg, så ta kontakt med meg, så fikser jeg plass til deg!
Dette blir nok utrolig gøy! Vi har hvertfall gjort vårt beste for å legge alt til rette, så for jeg be folket ta med seg solkrem og godt humør!

Oppdatering kommer, følg med følg med 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *