HELSETUR
Tilbake til bloggen

Finnebiff

Jan 09, 2021

Stek frossent viltkjøtt på høy varme
Sett det til side mens du steker sjampinjong og løk. 
Krydre sjampinjongen med peppermiks og maldon. Stek gjerne i meierismør. 

Ha kjøtt og sopp over i en gryte. 
Hell to pk fløte eller gryr over kjøttet og la det putre i 10 min med 1/2 ts einebær, 1/2 ts maldon, litt peppermiks. 1-2 skiver brunost. (kan sløyfes)
Tåler du melkeprodukter kan du ha en pk fløte og en pk creme fresh. 

Damp rosenkål, gulrot og broccoli. Server gjerne med en sellerirotmos. 

Ikke gå glipp av det som skjer!

I vårt nyhetsbrev får du motivasjon, tips for gode sunne vaner og oppskrifter, nye kurs som kommer, og mer rett levert i din innboks. 

Vi hater SPAM. Vi vil aldri selge din opplysninger.