Eggemuffins med bacon og stekt sopp
Jan 11, 2021Eggemuffins er kjempegodt og enkelt og lage. Har god holdbarhet i kjøleskap, samt du kan fryse dem.
Visp 4 egg med litt vann eller mandelmelk, maldon og pepper.
Stek sopp og løk i smør. Krydre soppen med salt og pepper.
Skjær gjerne opp broccoli, gulrot, paprika. Du kan også ha spinat i.
Bruk dine favoritter.
Spiser du ikke svinekjøtt kan du ha kyllingpålegg, eller kyllingpølser i. Stek dem først.
Du kan også lage dem vegetar.
Putt oppi muffinsformer, først fyllet så heller du eggemiksen over.
Stek i ca 15 min på 200 grader.
Ikke gå glipp av det som skjer!
I vårt nyhetsbrev får du motivasjon, tips for gode sunne vaner og oppskrifter, nye kurs som kommer, og mer rett levert i din innboks.
Vi hater SPAM. Vi vil aldri selge din opplysninger.