Hjemmelagde fiskekaker på 3 minutter
Jan 20, 2021Bruk en blender/minihakker.
Ha i hyse eller torsk. Spørs hva butikkene har, men denne retten kan fint lages på bare torsk. Hvis oppskrifta er til en person har du i 200 gr fisk, halv løk, 1/2 ts muskatnøtt, 1/2 ts pepper/chili, 1 ts maldon. 2 ss mandelmelk, 1 egg.
Miks det sammen og stek fiskekakene 4 minutter på hver side i meierismør.
Lag sprøstekt grønnkål (8 min i ovn på 180 gr med olje og maldon) og en bakt søtpotet (40 min i folie) 210 gr. Ha gjerne litt smeltet smør i poteten og over fiskekakene. Husk å ha maldonsalt i søtpoteten. NYT!
Ikke gå glipp av det som skjer!
I vårt nyhetsbrev får du motivasjon, tips for gode sunne vaner og oppskrifter, nye kurs som kommer, og mer rett levert i din innboks.
Vi hater SPAM. Vi vil aldri selge din opplysninger.