Nydelig gulasj med biff og potet
Jan 08, 2021Ingredienser
- 400 g flatbiff av storfe eller ønsket kjøtt
- 2 ss olje , til steking
- 2 stk løk
- 1 båt hvitløk
- 1 boks tomatpuré , à 140g
- 4 stk potet
- 2 stk rød paprika
- ½ stk purre
- 2 stk kjøttbuljongterning
- 1 l vann
- 2 ts paprikapulver
- 1 ts tørket oregano
- 1 ts salt
- ½ ts pepper
Slik gjør du:
1. Skjær kjøttet i terninger, ca. 3 x 3 cm. Kutt løk og hvitløk i biter.
2. Kutt potet i terninger, paprika i biter og purre i ringer.
Stek kjøttet sammen med løk og hvitløk. Ha i vann, tomatpurè og resten av grønnsaker og krydder.
Kok på lav varme til potetene og grønnsakene er møre, smak til med krydder.
Ha gjerne en dæsj med rømme eller creme fraiche på toppen om du tåler melkeprodukter eller bruk soyarømme.
Ikke gå glipp av det som skjer!
I vårt nyhetsbrev får du motivasjon, tips for gode sunne vaner og oppskrifter, nye kurs som kommer, og mer rett levert i din innboks.
Vi hater SPAM. Vi vil aldri selge din opplysninger.