Kalkun med fløtesaus og dampet grønnsaker
Jan 13, 2021Kjøp gjerne en frosen kalkunfilet og tin den før steking.
Steking i stekepose på svak varme (ca 130) gr i 3-4 timer gir mørt og fint resultat.
Lag saus av 2 ss smør og 2 ss maisenna mel. Ha i kraft fra stekeposen og en pk fløte eller søyafløte/gryr. Smak til med salt og pepper.
Damp gjerne en pakke med rosenkål, gulrot og blomkålblanding.
Er du glad i sopp er sjampinjongstuing nydelig. Da steker du sopp og løk i smør med pepper og salt. Tilsetter fløte og kraft. Rist ut 2 ss mel i 0.5 dl kokt vann.
La den putre seg til litt tjukk konsistens.
Vel bekomme!
Ikke gå glipp av det som skjer!
I vårt nyhetsbrev får du motivasjon, tips for gode sunne vaner og oppskrifter, nye kurs som kommer, og mer rett levert i din innboks.
Vi hater SPAM. Vi vil aldri selge din opplysninger.